Barátaink

Szél Kata Kineziológus

1993 óta foglalkozom célzottan az emberi lény megismerésével, mindenek előtt önmagamon kezdve ezt a belső munkát, és megtapasztalva majd elsajátítva ennek különböző módszereit. Számomra ezen törekvés végső célja önnönmagunk legmélyebb lényéhez, az Önvalóhoz való eljutás, mivel úgy gondolom, hogy ez vezet el a független, szabad és stabil belső egyensúlyhoz, könnyedséghez és derűhöz.

Ennek következtében kezdettől fogva vonzódtam az alternatív utakat követő módszerekhez és az élethosszig tartó tanulásom során sok mindennel megismerkedtem, mely élmények nyomot hagytak bennem és ezeknek hatása a munkámban is érezhető.
3 évig tanultam pszichológia (és kiegészítésként grafológia-) szakon, majd ezt követően munkavállalási tanácsadó diplomát szereztem. 2001-től Béky Lászlótól tanulva természetgyógyász vizsgát tettem és specializálódtam előbb bioenergetikára, majd Dr. Varju Mártánál folytatva a tanulást, kineziológiára.

A továbbiakban Kalo Jenőtől asztrológiát, Dr. Daubner Bélától pszichopatológiát, Prof.Dr. Vass Zoltántól rajzelemzést, a Nemzetközi és Magyarországi T.P.Metafizikai Oktató-Kutató Intézetben kvantumpszichológiát tanultam, majd metafizikai tréner – életviteli speciális tanácsadó és metafizikai oktató képesítést szereztem.
Azon célból, hogy az ember öngyógyító mechanizmusainak aktivizálódását több irányból is elősegíthessem, thai masszázst tanultam, majd elvégeztem Vajda Anikó Gyógyító Ringatás alaptanfolyamát és az itt szerzett tapasztalataimat a masszázsba is beépítem.

Mindeközben sok személyes élményben volt részem a családállítás és a rebirthing terápia területén, belekóstoltam a színházterápiába, több pránanadi tanfolyamot is elvégeztem és gyakorlom az indiai Narayana technikát.

Tanulmányaim és embertársaimat segítő munkám mellett jó ideig pénzügyi vezetőként dolgoztam egy kereskedelmi cégnél.
Eddigi utam során megadatott az a kegyelem, hogy átélhettem néhány intenzív, meghatározó spirituális élményt, melyek immár visszafordíthatatlanul megváltoztatták a világról és a valóságról alkotott elképzeléseimet. Így kincsként őrzöm magamban az abszolút, feltétel nélküli tiszta Szeretet és a minden Egy valóságának közvetlen megtapasztalását. Ezen élményeim is arra indítottak, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel szolgáljam a Létezőt és az erre nyitott embereket egy lépéssel tovább segíthessem a teljesség és egység felé vezető, sokszor rögös útjukon.